Hvordan komme i gang?

Det er enkelt å komme i gang med eTeacher. Etter bestilling får dere satt opp eTeacher til deres bedrift. Dette gjør vi for dere etter et raskt møte i forkant. Når dere da logger på for første gang vil dere være klare til å lage kurser og distribuere til deres avdelinger. Om dere ønsker kan vi være med dere helt fra dag 1.

Vi møtes!

eTeacher er en abonnements-løsning der dere kjøper tilgang til plattformen og funksjonene. Antall avdelinger og antall ansatte er noen faktorer som styrer prisen for dere. Dette er noe som blir fastsatt i oppstart-møte, men som selvsagt er fleksibelt etter hvordan behovet hos dere endrer seg. For å gjøre en beregning på prisen til din bedrift kan du benytte pris-slideren vår. Det er ingen standard implementerings kostnader ved oppstart. Så det første vi gjør er sammen med dere ta en gjennomgang av deres behov og komme med forslag til hvordan dere skal få mest mulig ut av eTeacher.

Videre alene eller sammen?

Når dere har fått tilgang kan dere enten gå i gang på egenhånd eller få hjelp av oss. Vi kan bli med dere på veien så langt som dere trenger, og bistå i alle deler av prosessen. Innvolver oss gjerne i større prosjekter dersom dere skal sette opp opplæringsprogram eller spesial-løsninger. Vi kan opplæring! Vi selger ulike “blokker” med prosjekt-timer, noe som gjør det oversiktlig og ryddig for dere.

“Det lille ekstra?”

eTeacher kan fylles med enkelt innhold som dere filmer eller lager selv. Mange lager svært gode kurs med enkelt utstyr som kun mobil-kamera. Men dersom dere ønsker å gjøre det “lille ekstra” utav det kan dere benytte noen av våre samarbeidspartnere til for eksempel animasjoner, 2D og 3D illustrasjoner, film- og fotostudio, proffe tekstutvikling etc. Dere spesifiserer behovet og vi syr sammen akkurat det dere trenger.